Pertot Skimo

Skimo
Esdeveniment d’esquí de muntanya a La Molina el diumenge 22 de març de 2020

Què és?

Esdeveniment d’esquí de muntanya organitzat per Pertot amb la col·laboració de Dynafit i el club Mountain Runners del Berguedà. Es durà a terme el dissabte 18 de gener del 2020.

Format

Pertot Skimo Challenge by Dynafit està dissenyat perquè sigui atractiu tant pels corredors més competitius com per als esquiadors que vulguin passar una bona jornada d’esquí de muntanya.

L’esdeveniment consta d’un circuit circular i senyalitzat amb sortida i arribada a la zona d’alabaus. Alabaus – Puigllançada – Alabaus. El circuit no interferirà amb les pistes de l’estació d’esquí.

Aquest circuit no serà cronometrat en la seva totalitat sinó que hi haurà 2 trams cronometrats de pujada i un tram de baixada. Aquests estaran senyalitzats i indicats d’inici a fi.

Seguint la premissa d’un esdeveniment orientat a tots els públics, el cronometratge es realitzarà a través de l’aplicació STRAVA. Tothom que vulgui disputar-se els “KOM’s” (millors temps) dels trams haurà de dur l’aplicació STRAVA en funcionament al mòbil o sincronitzar el seu dispositiu GPS a posteriori amb aquesta.
Enllaç amb informació i descàrrega gratuïta de l’aplicació.

En aquest enllaç us podeu unir al club Pertot on publicarem els trams abans de l’esdeveniment.

Tots els participants rebran l’obsequi d’una dessuadora “Dynafit 24/7 Logo Hoody” valorada en 90 €. I moltes sorpreses més al finalitzar l’esdeveniment.

Itinerari

A La Molina, amb inici i fi a la zona d’Alabaus.

Es definirà i publicarà la mateixa setmana depenent de les condicions de la neu.
Desnivell positiu aprox. +600 m
Distancia aprox. 8 km

Tots els participants estan obligats a seguir el traçat marcat per l’organització sense sortir-ne i passant per tots els punts de control.

És obligatori respectat totes les indicacions dels membres de l’organització.

El recorregut pot ser modificat per l’organització.

Horaris i Localització

Dissabte 18 de gener de 2020

9.00 – 9.45 h Benvinguda, briefing de l’esdeveniment, entrega de polseres identificatives.
10.00 h Inici esdeveniment
12.00 h Pica pica i entrega d’obsequis a tots els participants

Alabaus, La Molina
BV-4031, 26, 17536 Toses, Girona

Veure localització

Equipament obligatori

→ Parell d’esquís amb Fixacions

→ Pals

→ Ulleres de sol

→ Motxilla de mínim 20l

→ 1 capa superior d’abric

→ 1 telèfon mòbil per persona.

(aplicació Strava descarregada)

Premis

Aquest esdeveniment no farà classificacions dels trams cronometrats. Tots els participants rebran els seus obsequis al creuar la meta.
“Dynafit 24/7 Logo Hoody” valorada en 90€.
I moltes sorpreses més al finalitzar l’esdeveniment.

Guia de talles (escollir genere i talla al formulari d’inscripció): Veure guia

Els inscrits que no puguin assistir a l’esdeveniment se’ls guardaran els obsequis. En aquest cas posar-se en contacte a través de pertotrace@pertot.cat

El dia de la cursa es podrà comprar la “Dynafit 24/7 Logo Hoody” a un preu de 40€ fins a fi d’existències.

Reglament

Cada participant de PERTOT SKIMO CHALLENGE està obligat a disposar de la targeta federativa de competició o una assegurança de dia que cobreixi la pràctica d’aquesta activitat.

En el cas que la previsió meteorològica sigui molt adversa, l’organització es veuria en l’obligació d’anul·lar la prova per motius de seguretat.

Cada corredor haurà de signar el reglament AL FER INSCRIPCIÓ i d’aquesta manera accepta la seva participació sota la seva responsabilitat. L’organització declina tota la responsabilitat en cas de danys personals o materials sofert per propis o tercers derivats de la celebració la PERTOT SKIMO CHALLENGE.

En el cas que un participant abandoni l’esdeveniment, ho ha de comunicar a l’organització.

L’organització farà uns punts d’assistència /abandó durant els recorreguts per als participants que no es vegin capaç de continuar, quan l’organització ho cregui convenient, acompanyaran a tots els participants que hagin abandonat fins a l’arribada.

Fora d’aquests punts llevat de lesió o problemes de salut importants tota evacuació anirà a càrrec del mateix corredor.

L’Organització es reserva el dret de modificació i ampliació de les cobertures d’assegurances sol·licitades als participants, segons allò que disposa la llei vigent en cada moment.

Inscripcions

Si vols inscriure't omple el següent formulari.


Nom

Primer Cognom

Segon Cognom

Data de naixament

DNI

Telèfon mòbil

E-mail

Sexe

Talla de dessuadora

Codi de llicència

Escriure codi de llicència en cas de disposar-ne o escriure “NO” en cas de no tenir-ne. Deixar la casella en buit significarà que no és te llicència. Obligatorietat de contractar l’assegurança de dia amb un cost de 10€. Preu inscripció 45€ + 10€.